Alfa Malermesterfirma feirer 25 år jubileum!

Ansatte i Alfa Malermester på tur til London.

25 år med utvikling

Det føles ut som 25 år har gått veldig fort, men når vi tenker tilbake så har Alfa hatt en fin og stabil utvikling i disse årene.
Vi har i løpet av bedriftens levetid funnet vår form som vi trives godt i og hvor vi er i stand til å leverer høy kvalitet på alle områder.

Solide ansatte

Med våre rundt 20 ansatte har vi etter hvert blitt som en stor familie. Vi har veldig lite gjennomtrekk og de som starter hos oss velger å bli.
Derfor begynner noen av våre ansatte å bli voksne og noen godt voksne, men det behøver ikke å være noe negativt, da deres erfaring og kunnskap er utrolig verdifull, noe som gjør at Alfa både tar vare på fagkunnskap og håndtverket.

Begynnelsen

Fra den ringe begynnelse i 1997, da jeg holdt på i 1 ½ år uten ansatte, til jeg ansatte den første, har vi i Alfa blitt en fin gjeng. Fra administrasjonen til de ansatte fagarbeiderene trives veldig godt i den arbeidsformen vi har. Det syns også på resultatene!

Et solid valg

Vi har stabil med arbeidskraft og stabilt med prosjekter. Dette igjen gjør at vi har mange gode referanser som vi har opparbeidet oss gjennom mange år med kvalitetsarbeid.

Tidligere jubileer – En tradisjon

Når vi fylte 10 år feiret vi dette på Island, med alle ansatte og følge.
Når vi fylte 20 år feiret vi dette på Svaldbar med ansatte og følge.

25 års jubileum

Nå når vi nå fylte 25 år valgte vi London som destinasjon. Dette ble en veldig hyggelig opplevelse for alle ansatte. Turen varte over en langhelg fra fredag til mandag og vi bodde på et greit hotell ikke langt unna London sentrum.

Fredag ettermiddag ble reisedag.

Lørdag etter frokost ble det en tur til Madam Tusseua. Vi spiste senere en god middag på Steakhouse, før vi avsluttet kvelden på teater og så musikalen Mamma Mia.

Søndag etter frokost, ble det fotballkamp til Emirates for å se Aresenal knuse Nottingham Forest 4-0, hvor Ødegaard også spilte og scoret. Middagen ble servert på biffresturant på Leicter Squeer.

Mandag reiste vi hjem igjen og turen var vellykket og folk var veldig fornøyd. Om 4 år fyller vi 30 år, hadde vært hyggelig om vi også kunne markert det.

Vi Alfa takker for tilliten til våre kunder og fremtidige kunder!
– og du behov for malermester til et prosjekt, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Alfa. Vi er eksperter på store prosjekter!

Daglig leder,
Raymond Tøgard

Alfa Malermesterfirma Maler med malerulle
Kontakt for gratis befaring og fast pris

Kontakt oss for gratis befaring og fast pris!

Alfa Malermesterfirma Maler med malerulle
Kontakt for gratis befaring og fast pris

Kontakt oss for gratis befaring og fast pris!