Smart å vite før borettslaget velger en Malermester

Når man skal ha utført malerarbeid og vedlikeholdsarbeid i borettslaget så er det arbeid som skal stå seg i mange år. Da er det veldig viktig å velge en solid aktør med god erfaring.

Her får du litt innblikk i hvorfor man ikke må ta lett på valg av Malermester.

Malermester tittelen

Å kunne kalle seg Malermester er en beskyttet tittel. Det vil si at man må ha faglig utdannelse og teoretisk utdannelse i henhold til en læreplan med bestått eksamen for å bli godkjent som malermester.

Det finnes et eget mesterregister med oversikt over alle mesterbedrifter: www.mesterregisteret.no

Det å være malermesterfirma forplikter oss ovenfor kundene. De forventer en profesjonell aktør og fortjener høy kvalitet når malerarbeider både ute og inne skal gjennomføres. Alfa Malermesterfirma AS arbeider mye mot borettslag og sameier i Oslo og Viken og har gjort det i mange år. Vi har derfor opparbeidet oss lang erfaring og mange gode referanser på godt utført håndtverk og har gjennomført prosjektene i henhold til avtalt fremdriftsplan, oppfølgning og god kvalitet på arbeidet. Vi har også 5 års garanti på alt arbeid som utføres!

Befaring og pristilbud

Når det kommer til store prosjektet, så er det viktig at man har alle detaljer på bordet før man gir en pris i forhold til arbeid som kreves for å gjøre en god jobb.

Det kan være dyrt å velge den billigste, velg den som gir best kvalitet, referanser og trygghet.

Det er ofte noe galt når prisen ikke stemmer med arbeidstid, gode materialer, kvalitet osv, tenk dere nøye om, det vil ofte lønne seg i det lange løp å betale for kvalitet og tryggheten av å bruke en mesterbedrift.

Vær nøye med å sjekke referanser/erfaringer med tilsvarende prosjekter. Sjekk regnskapstallene på gratis siden, www.proff.no her får man oversikt over omsetning, antall ansatte og regnskapet til bedriftene. En tommelfinger regel er at om man benytter faste ansatte til arbeidet som utføres, vil lønnsutgiftene ligge på ca 40 % av omsetningen. Ligger lønnsutgiftene på 20 % er det innlysende at man leier inn underentreprenører som utfører arbeider for bedriften. Som alle vet har man ikke kontroll på underentreprenører slik man har på egen bedrift. Derfor velg en bedrift som benytter faste egne ansatte, og når alle har byggekort fra arbeidstilsynet viser det at de får norske lønninger. Man kan også be om egenerklæring på at alle ansatte er lønnet etter norske forhold og har norske kontrakter.

En godt drevet bedrift vil alltid strebe etter å klare 10 % overskudd av omsetningen, som har vært en norm i malerfaget i mange år.

Solid økonomi og et godt rykte

En bedrift som har vært i markedet i mange år og opparbeidet har seg en solid økonomi, vitner om kontinuitet og trygghet.

Som kunde er dette vesentlig når man skal inngå en avtale, om det er snakk om en helt nystartet bedrift eller en veletablert bedrift med solid rykte. Det er knyttet betydelig risiko til dette. Om bedriften skulle gå over ende å gå konkurs, vil garantien på arbeidet bortfalle, da bedriften opphører med å eksistere.

Derfor bør et borettslag/sameie som forvalter midler for mange velge trygghet fremfor billige tilbud fra aktører som ikke har mestergodkjenning, miljøfyrtårn godkjenning og gode referanser. Alfa Malermesterfirma AS har lang erfaring med å arbeide mot borettslag og sameier og sørger for at prosjektet blir gjennomført, sikkert, trygt, håndverksmessig, og etter avtaler om fredrift.

En bedrift med solid økonomi, spør ikke om forskudd på jobben før oppstart.

Erfaringen og kvaliteten driver bedriften fremover. Et godt rykte er gull verdt. Våre referanser er gull verd for en bedrift og vil gi fremtidige kunder et innblikk i hvordan bedriften arbeider og gjennomfører prosjektene. Vi i Alfa sender alltid over en liste over gode referanser, med både navn og telefon til kontaktpersoner, om du skulle være i tvil.

Vi er stolte av våre utført prosjekter.

Derfor sier vi:

«Se ikke bare på prisen når dere skal velge aktør, det kan bli svært dyrt å velge feil.»

Alfa Malermesterfirma AS er gode på store prosjekter og har lang erfaring med arbeid for borettslag og sameier

Vi har 40 års erfaring med store maleroppdrag i Oslo og Akershus. Sjekk ut noen av våre referanserkunder på trappeoppgang og fasade her.

Du kan trygt overlate store prosjekter til oss!
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring og fast pris!

Med vennlig hilsen,
Raymond Tøgard
Malermester i Oslo

Alfa Malermesterfirma Maler med malerulle
Kontakt for gratis befaring og fast pris

Kontakt oss for gratis befaring og fast pris!

Alfa Malermesterfirma Maler med malerulle
Kontakt for gratis befaring og fast pris

Kontakt oss for gratis befaring og fast pris!