Vi pusser opp din

Trappeoppgang

Alfa Malermesterfirma AS har lang erfaring med trappeoppganger og har i de siste årene utført 50-100 stk. trappeoppganger i året. Vi arbeider veldig ofte mot borettslag og sameier.

Oppdatert tekst kommer her:

  • Maling av trappeoppganger, ny eller gammel stil
  • Nytt gulvbelegg på trappetrinn / repoer
  • Utskifting av oppgangsvinduer
  • Utskifting av ytterdører
  • Nye postkasser
  • Nye lamper

Malerarbeidet i trappeoppgangene trenger en solid og holdbar oppussing. Alfa Malermesterfirma AS har derfor dyktige håndverkere som har lang erfaring med nettopp oppussing av trappeoppganger. Både fagmessig men også gjennomføringen er viktig slik at ikke beboerne blir brydd unødvendig.

Alfa Malermesterfirma AS, kan derfor by på gode løsninger for Deres oppussing av trappeoppgangene, med fargevalg, materialvalg, nye postkasser, utskifting av dører, og annet som er ønsket i forbindelse med fornying av trappeoppgangene.

Alfa Malermesterfirma AS, kan tilby utforming av spennende trappeoppganger med for eksempel to farger på veggene, kanskje med en midtstrekk i en tredje farge.

Våre dyktige malere vet også hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gang. Oppgangene blir fulgt opp av en av våre malermestere.

Her ser dere forskjellige typer oppganger med flere farger og fine fargekombinasjoner. Oppgangene er jo det første vi opplever når vi skal besøke noen, eller bare dra hjem.

Å komme inn i en lys, fin oppgang er en hyggelig opplevelse.

malt-trappeoppgang-1

malt-trappeoppgang-2
malt-trappeoppgang-3