Om Alfa Malermester

Selskapet

Alfa Malermesterfirma AS ble stiftet i 1997 av daglig leder og malermester Raymond Tøgard. Bedriften er bygget opp stille og rolig over årene. I dag har vi ca 20 faste malere og omsetter for mellom 20 -30 millioner eks. mva. pr. år.Vi har flinke håndverkere som har vært ansatt hos oss over flere år og utfører alt innen malertjenester i Oslo og Akershus.

I administrasjonen har vi daglig leder og malermester, Raymond Tøgard og malermester Arne Lundstadsveen.

Godkjent lærebedrift

Alfa Malermesterfirma AS har også i mange år hatt lærlinger, og er godkjent som lærlingebedrift.

Gode på store oppdrag

Vi arbeider med små og store oppdrag og med små og store kunder og har spesialisert oss på fasaderehabilitering, fasaderenovering og oppussing av trappeoppganger i Oslo og Omegn.

Maler

To malere

malermester

Egne kvalitetsmanualer

Alfa malermesterfirma as har utviklet eget kvalitetsmanualer som er tilpasset hvert enkelt prosjekt. 

Vi passer på sikkerheten

Med ca 20 malere har vi også eget verneombud som har tatt obligatorisk vernelederkurs.

Egen avdeling for service

Alfa Malermester har også egen service avdeling som tar seg av mindre oppdrag. Dette er flinke selvstendige fagfolk som utfører alt innen malerarbeid for eksempel forsikringsjobber eller annet malerarbeider. Vi har også 12 servicebiler som våre malere disponerer for oppdrag.

Mesterbedrift

Alfa Malermester er en mesterbedrift og er registrert i mesterregisteret og kan derfor kalle seg malermester. Malermesterutdannelsen er en teoretisk utdannelse som dokumenterer fagkunnskap. Pr. dags dato har vi to malermestere i bedriften, nettopp for å sikre den faglige kvaliteten på det vi skal levere.

Nedslagsfelt

Vi holder til på Bryn i Oslo, men arbeider i Oslo og omegn, fra Askim og Son i øst/syd, til Drammen og Hønefoss i Vest og Jessheim i nord.

Vi er stolte av våre malere

I vår bedrift har vi lite gjennomtrekk, og våre malere blir værende og trives på arbeidet med prosjektene Alfa Malermester kan tilby.  Vi har også sosiale happninger av og til og hadde en flott firmatur til Svalbard med de faste ansatte og følge i forbindelse med 20 års jubileumet i 2017. Vi ønsker også at våre ansatte skal trives og har firmahytter på Venabufjellet i Rondane, her er det flott både sommer og vinter. Alle våre malere har ansettelseskontrakter, ID byggkort som dokumentere at vedkommende betaler skatt og er registrert i Norge. Vi er også tilknyttet Alna HMS senter om det skulle være behov for bistand innenfor HMS. Flere har også deltatt på førstehjelpskurs.

Et godt arbeidsmiljø

Arbeidsmiljøet i bedriften er godt og vi har god kontakt med våre malere og driver med forebyggende arbeide for at de enkelte skal kunne tilpasse seg arbeidsmiljøet og det faglige kravet vi har i forhold til malertjenester i Oslo og omegn.

Ledelsen

Raymond Tøgard
Daglig leder/Malermester
Mob: 93 21 81 79
E-post: raymond@alfamaler.no

Arne Lundstadsveen
Prosjektleder/Malermester
Mob: 93 08 21 75
E-post: arne@alfamaler.no